Friss Linux felhasználó
Van egy olyan problémám, hogy valamiért nem nyílik meg a rendeszerbeállítások. Ha újraindítom elindul, de utána valamennyi idő után megint nem nyílik meg.
ZurzanÉn MATE-t használok, nem tudom nálad mi a neve. Elindítod rendesen, és megnézed a névjegyét. Vagy megvárod, míg egy olyan vetődik erre, aki az alap Ubuntut használja és tudja, mit kell keresni. A terminálba begépeled a nevét egy adott programnak és Enter. Elindul, ha köhög, akkor a terminálban kiír ezt-azt (nem kötelezően, de szoktak). Ez szokott segíteni a hibakeresésben. (Ha bezárod a terminált a program előtt, akkor az innen indított program is bezáródik, ezt jó észben tartani.)
faluEzzel az erővel nekem minden hozzászólásom alkalmával számonkérhetnéd a nickemet, mert akkor meg se kéne szólalnom
Silent_BobNekem van egy olyan érzésem, hogy falu viccnek szánta. Kicsit túlreagálta mindenki.
gumimajomAhogy én is viccnek szántam, igy túl se reagálhattam.
a mesterKohn panaszkodik a rabbinak: Rabbi, te azt tanítottad nekünk, hogy a vajas kenyér mindig a vajas oldalával ér földet. Tegnap sokszor kipróbáltam, és csak nagyon ritkán esett a vajas oldalára. Rabbi: Mondd csak, Kohn, tökéletesen biztos vagy abban, hogy a kenyér megfelelő oldalát vajaztad meg?