a mester Itt a baj. Te az oprendszert akarod használni, mi meg a számítógépet.
Én boldogan használom a számítógépet addig ameddig valamilyen korlátba nem ütközök. Márpedig a korlátok jönnek azzal az ideológiával lefedve, hogy ezek a fejlődés következményei. Ennek hamisságáról is többféle megközelítésből is sokat beszélgettünk.
csuhas32 Szerintem
Eddig igaz. Valójában kiemelten fontos számomra a jó eszköz használat. Hogy azt ami van, a lehető legtöbbre jól tudjam használni. Persze az jó, ha valami jól fel van készítve arra amire általában használni szoktam. Attól a falnak tudok menni ha valami mesterségesen (mondjuk, a ne nyúlj hozzá elrontod alapon) be van korlátozva. Nem csak én vagyok úgy, hogy tudatlanságból, vagy figyelmetlenségből félre nyúlok akár komoly következményeket is okozva.
tenkes Akkor most minden tudományág húzza be a féket
Ezt soha se mondtam. Csak azt, hogy létezik az alulról való kompatibilitás elve is. Persze ennek a fenékbe rúgása is szépen megideologizált. Ezeket Ti is többször előadtátok. Felesleges elismételnem. Akkor is mondtam, hogy ezeket hamisnak látom.
A többihez most csak annyit, információval való elárasztással is lehet blokkolni. Úgy méginkább, ha az információk zöme hamis. Ezek zöme célirányosan demagóg. Egészen egyszerűen nincs idő mindegyiket megismerni, kielemezni.
A legjobb eredményt akkor tudjuk elérni ha a nagyobb egészet megismerve nézzük a nagyobb egész részeit. Így jutottam azokra a meglátásokra is amelyek szerint itt is beszélek. A globalizáció valójában azt jelenti, hogy mindenütt mindenben ugyanazt az elvet érvényesítik. A működtetésekben és a konstrukciókban is. Az IT a nagyobb egésznek csak egy kis része.
a mester Szóval még egy WC használatát is tanulni kell, pedig naponta, rutinból használjuk.
A változtatások jelentős része csak azért van, hogy az újabbat is meg kelljen tanulni. Mert, az alattvalókat foglalkoztatni kell, hogy ne legyen idejük másra. Kiismerni azt amiben életnek bennünket és kibújni a kényszer környezetből. Az alattvalók számára gyártott kalickából. Erre ne legyen lehetőségük azoknak sem, akik "jól látnak a pályán". Tudom, pfúj agyament konteós vagyok.