csuhas32 Mivel gyakran a valóság és az általad érzékelt valóság nem találkozik, javaslom
Ezzel megint egy újabb körbe kezdtél. Már korábban részletesen kifejtettem, hogy az objektivitás tan hamis (lásd példul, Einstein relativitási tézise), ebből adódóan, nem egy valóság van, hanem számtalan.
Visszatérve a Debianra (és a Debian alapú konstrukciókra). A telepítőben nem vagylagos volt a felület választás. Az sem volt kikötve, hogy felületenként másik felhasználó kell. Jut eszembe, az Xfce felületen a superuser sem tudott a szoftver tárolóból telepíteni.
Ez így egy, a telepítőben nem közölt BUG.
Tudom, Te (Ti) vagy(tok) a helikopter(ek). Szerinten jobb ha a helikopterek dicsekedés helyett inkább megmondják többek között az, hogy hogy szokták kitenni az asztalra az indító ikont. Nálam a Xubuntuban és a Mintben is működik a jobb gombos megoldás.
Mintha olvastam volna, hogy többek között azért is jó külön particióra telepíteni a home könyvtárat, mert így a felhasználói cuccosok elveszítése nélkül lehet rendszer újratelepítést végezni. Van esélye, hogy ezt is kipróbáljam.
Boldog karácsonyt kívánok.