tenkes Igen, a 2-es. Megcsináltam. Küldött megerősítő mail is a B-gmailomra. Megerősítettem. Azt írta sikeres megerősítés. Mégsem jönnek át a levelek.

simike Ok igaz, közben rájöttem, hogy nálad igen, mert csak egy fiók van a telódon, míg nálam több.

A PC-n sem látszanak a telós fiókon a továbbított levelek?

tenkes A pécén csak és kizárólag az A-gmail van. Az nem mutatja csak a beérkező leveleket. Szóval nem értem a kérdésedet.

simike A pécén csak és kizárólag az A-gmail van.

Egyszerű. Elmész a gmail.com oldalra belépsz B gmailba és meg tudod nézni, hogy ott látszanak-e a továbbított levelek. Ha végeztél akkor meg kilépsz.

tenkes Pontosan hol nézzem meg? Már értem, megnézten. Ott sincs semmi. De miért gondoltad, hogy ott meg lesz? Mert a mail app nem mutatja? Nem jön át.

Nincs elgépelve a cím, amire kéred a továbbítást?
          Szerk: Az jó lesz, mert kaptál megerősítőt.
          Írj a Gmail csapatának, oldják meg!

simike Igazából nem "ott meg", mivel ugyanaz a fiók, hanem jobban behatárolható a hiányzó levelek holléte, esetleg egy másik mappában, spamok között, stb. mert a böngészős felület jóval átláthatóbb. ill. több lehetőség is van.
          Akkor azt kell kikutatni, hogy miért nem megy a konkrét továbbítás. Mert, ha a cím és a beállítások jók, akkor annak működnie kell.

tenkes Akkor azt kell kikutatni, hogy miért nem megy

Igen azt. Ezért írtam ide. Hátha van valami tippetek, amit megpróbálhatnék.

Mikor aktiváltad a továbbítást? Lehet az is, hogy kell egy kis idő ahhoz, hogy működni kezdjen. Azt gondolom, hogy a beállítást követően érkező új bérkező levelek fognak csak bekerülni a másik fiókba is. Jött a kiindulási fiókba azóta egyáltalán üzenet? Küldj egyet oda és nézd meg, hogy a násikba is megjelenik-e.

Hoppá! A bal felső sarokban lévő három vonalra tappodtam, és végignéztem az összes opciót amire tappodni lehetett. Van egy olyan, hogy "Összes e-mail". És ott volt. Megérkezett.

De ez így nem jó. Azt szeretnén, hogy jelezzen a telefon, hogy levék jött és ha rátapodok a mail appra, akkor ott legyen. Ezekszerint ez csak valami beákkítás kérdése?

simike

simike Igen azt. Ezért írtam ide.

Azért nem teljesen, hiszen akkor nem értetlenkednénk itt többen is 🙂. Viszont így csak triviális tippek lehetnek, miszerint nem jól írtad be a címet, vagy nem jól állítottad be a továbbítást, hiszen ha a beállítás óta jött már továbbítandó levél, annak meg kellett volna jönnie a másik címre is.
                Viszont ezzel a tippel nem sokra mész.

simike Na mire írtam, már megelőztél. Akkor csak bejött az előző tipp, miszerint ott van az, csak a nézet nem mindegy.

simike Az "Összes levél" mappában minden benne van, az olvasott és olvasatlan is, a továbbított levelek milyenek?

Marha vagyok! Az összesben benne volt amit én küldtem az A-mailra próbából. Nem jött át semmi.

simike Nem jött át semmi.

Akkor viszont marad ez:

tenkes Viszont így csak triviális tippek lehetnek, miszerint nem jól írtad be a címet, vagy nem jól állítottad be a továbbítást

tenkes A cím biztosan jó, hiszen küldött megerősítő mailt rá és nyugtázta a megerősítést. A beállításokon nem váltóztattam semmit, hiszen minden jónak tünt. De lehet, hogy az egészet nem is így kell. Van "Importálás" opció is. Nem azzal kéne próbálkozni?

simike Hát továbbításra a gmail súgó 2 dolgot ír, vagy a továbbítást, mait csináltál, ekkor minden bejöző email továbbítva lesz, vagy szűrő készítést, amikor valamilyen tulajdonságú bejövő levél lesz továbbítva (akár az összes is).