Tudna valaki segíteni?
Látszólag rendben feltelepül, majd újra indítás után, BootDevice Not Found.
Ubuntu telepítése HP 4330s-re
sensor Tudna valaki segíteni?
Nem szívesen:
https://ubuntu.hu/d/46029-vedett-dvd-ket-szeretnek-hdd-re-masolni
Ezt hogy kell értsem,
sensor Kétféleképpen.
A citált témában ugyanilyen semmitmondóan kérted a segítséget. Elég sokan válaszoltak, de te elfelejtettél reflektálni.
Most sem adtál semmi információt a telepítésről (oké, berajzoltál egy géptípust, amiből tudnunk kéne a paramétereit), de még azt sem közölted, miféle buntut próbáltál telepíteni.
Aki nekiállna segíteni, annak legelőször is barkochbáznia kell, hogy találjon egy ösvényt, amin elindulhat.
Mindegy, járnak erre türelmes emberek, várd ki, míg rád találnak, és KÉRLEK, válaszolj a kérdéseikre.
- Szerkesztve
Elfogadom a kritikát és megszívlelem. Családtagomtól kaptam ezt a gépet. Win8 volt rajta, a win 10-et próbáltam. Miután nem mai darab, egyes driverek már nincsenek hozzá. Ezért gondoltam, hogy egy Ubuntu 24.04 jobban érezné magát ezen a vason.
Köszönöm a megértést és a türelmet!
UPDATE:
Kiszedtem a két linket, mert nem publikus hivatkozás, így senki sem tudja megtekinteni. Képeket ide is fel tudsz tenni közvetlenül.
Üdv.: hepaly
- Szerkesztve
Ha visszateszed a telepítőpendrive-ot, a telepített rendszer nem indul el? Nincs kedved végigfotózni a BIOS-t, hátha valakinek lesz ötlete? Mutatsz egy sudo parted -l
kimenetet?
Ez ugyqn nem a mi rendszerünk, de az elején szerintem jó helyen tapogatóznak:
(Jé, egyből videó lett a linkből, @hepaly valamit fejlesztett szép csöndben.)
Ez nem rendszerhiba, ez hardverhiba.
OFF
Ha rákattintok egy képre, akkor az megjelenik teljes képernyőn, amit 4x kell bezárnom, hogy bezáródjon (4 példány van belőle). W11, FF.
ON