OFF
Kutyó Mindannyiunknak a hiteink szerint.
Ez azért egy tragédia.
Mindig lehet találni egy olyan valóságtól elrugaszkodott nézőpontot, ahonnan valakinek igaza van akkor is ha valójában nincs.
Én nem tartozom azok táborába, akik szerint jó ahogy te csinálod, érdemes ezt megtanulni.
Szerintem az van, hogy kreáltál magadnak egy világot, ahol igazad van, ahol nem csak hogy legalább olyan okos vagy, mint a többiek, hanem még okosabb is.
Ahol az is működik, ami nem, ahol az is telepítve van, ami nincs, ahol ha mindenki szembe jön az autópályán, akkor nem te vagy a megtévedt, hanem te vagy a mindenkinél okosabb, egyedül te mész a cél felé, a többiek meg mind birkák, akik a vesztükbe tartanak csak azért mert a nyáj ezt tartja jónak.
Oly rég óta vagy már ebben benne, hogy vélhetően nem vagy csak nagyon nehezen tudnál ezen változtatni, még akkor is ha akarnál, de valószínűleg nem is akarsz, hiszen az annak beismerésével kellene kezdődjön, hogy ez a hosszan eltöltött idő ebben az alternatív valóságban valójában mindvégig tévedés volt.
Nincs is ezzel baj, addig míg el nem várod, hogy áldásunk adjuk rá, úgy tekintünk arra ami nincs telepítve, hogy telepítve van. Ez itt így nem lehetséges.
Bináris számrendszer. Valami vagy 0 vagy 1. Itt igazából nincs olyan, hogy a 0 hitem szerint 1. Ha van, az már nagy gond.