Kutyó Az új hozzászólás jelzése nem (volt) következetes és ez a honlap személyre szabott automatikus letöltése.
Jó, de ez a jelzés a böngésződdel NEM kommunikálva képződik számodra. Szerintem nem a szerver oldalon (adó) van hibás adat, hanem a böngésződben (vevő). Ezért nem a szervert kell piszkálni.
Ha például úgy indul a böngésződ, hogy megpróbálja visszatölteni az utolsó állapotot, abból is adódhat ilyen eredmény.
Én azon nem is szoktam csodálkozni, hogy nézem a gépről és a telóról is az oldalt és ezt nem tudja a Firefoxom a másik eszközön lekövetni.
Ha jól emlékszem, te is Firefoxot használsz.
A legdurvább bezárási beállítás:
A Beállítások/ Adatvédelem és Biztonság/ Sütik és oldaladatok-nál be lehet pipálni a Sütik és oldaladatok törlése a Firefox bezárásakor opciót.
Szerintem van itt olyan, aki így használja.
Ekkor gyakorlatilag kizárt, hogy a Firefoxot újraindítva be legyen ragadva valami és frissíteni, azaz újra kell tölteni az oldalt (F5), hogy helyreálljon a rend, cserébe viszont szerintem mindenhová újra be kell jelentkezni.
Nekem ez nem szimpatikus, én inkább nyomok napközben néhányszor F5-öt, nem akkora kaland az számomra.
Mielőtt leállítanám a rendszert és mindig bezárom a Firefoxot.
A Beállítások /Általános fülén az Indítás/ Korábbi lapok és ablakok megnyitása nálam nincs bepipálva, így a rendszer következő indítása után nem nagyon szokott semmi beragadni, de mégse kell mindenhová újra bejelentkeznem.
Esetleg nézd meg, hogy ez nálad miként van beállítva.