Üdvözlet Földlakók !
Én ezen blog készítőjének közeli hozzátartozója vagyok(öccse), akit sikerült megfertőznie az Ubuntu és Compiz nevű "vírusokkal". Annyi a különbség, hogy én nem nulláról kezdtem, hanem -1 (ejtsd: minusz egy) -ről. Nem akarom elvenni bátyámtól a szívás... akarom mondani "az ÚJ felfedezésének" az örömét, ezért részleteket nem írok. Csak azt szeretném közölni mindenkivel, de főleg vele, hogy tegnap délután kb. 6 óra körül kezdtem neki a Compiz pörgő-forgó kockáját megjeleníteni, és hajnali fél 1 -re sikerült is először megpörgetnem! Annyira megörültem, hogy még fél óráig pörgetgettem, aztán "aludj el szépen kis Balázs"..."álmában még pörget egy kicsit".
Igazából a videokártya feltelepítésével szenvedtem sokat(GeForce 9600GT), de nem adtam fel, és sikerült!!! (hányszor izgultam annál a résznél, hogy: és akkor megjelenik az nVidia logó! Összeszorul a torkom, ha rágondolok.)
Komolyra pörgetve a szót, nagyon sokat tanultam ezalatt, sok okosságot, hasznos parancsokat tanultam a fórumok olvasgatásával, szóval így utólag örülök is, hogy ennyi gondom volt vele.
Az Ubuntu nagyon megtetszett, hihetetlen jó dolgokat tud.
Mindenkinek köszönöm a közvetett segítségét!
Még kicsit pörgetek a kockán, és nekilátok a TV Tuner kártya beüzemeléséhez.
Egy hét múlva találkozunk!