Én nem egészen értek egyet. Ha mindenki - , akinek nem megy a legújabb verzió - áttérne más os-re, akkor megállna a fejlődés, hiszen nagycsomó hiba nem derülne ki, vagy csak elfelejtődne, mert nem lenne igény a kijavításukra. Igen is akinek problémája van az új rendszerrel, az tegye közzé, kérjen segítséget, olvasgasson, hogy tényleg fejlődjön a rendszer, ismerje meg a közösség igényeit. Lényegében a fórum is erről szól - mondjuk kicsit idegesítő, hogy 1 témával egyszerre 3 topic is foglalkozik, de ez legyen a legnagyobb bajunk. Viszont az jó lenne, ha a megoldódott problémákból blogot készítenénk, mert így aki ismét beleütközik u.a. a hibába, könnyebben meg fogja tudni oldani, mint ha x topic y^2+1 hozzászólását olvasná át.
Persze ezt könnyen mondom, mivel 3 napos intrepid használat után visszaváltottam hardy-ra, mert nem tartoztam a szerencsések közé. Minden esetre nem ez lesz az utolsó próbálkozásom vele, fogom még nyúzni a közösséget segítségkérésemmel... csak nem most, hanem majd amikor megint lesz plusz 3 nap szabad időm, hogy hegesszem a rendszert