Sziasztok. Meg szeretném nektek mondani,hogy miként sikerült megoldanom,hogy az NVIDIA videókártyáknál működjön a Színerösség müködjön Elösször is ezeket a parancsokat alkalmaztam (Ez kihagyhato,hogyha már felraktuk a 3D-s gyorsítást,és felraktuk az nvidia settings-et) 1.Elösször is telepítsük fel a 3D-s gyorsítást. Rendszer-Adminisztráció-Eszközmeghatjók Ezután a gép ujraindítást követel,hát tegyük is azt. 2.Nyissuk meg a terminált,és írjuk be ezeket a parancsokat. 3.sudo glxgears (ezzel ellenörizhetjük hogy megy e a 3D-s gyorsítást) 4.sudo apt-get install nvidia-settings (Ezzel felrakjuk az nvidia settings-et) 5.sudo nvidia-xconfig (Ujrairja az xconfig-ot ezáltall az nvidia settings müködik) 6. sudo nvidia-settings (Ezáltall belyön az nvidia settings menü) Ezen belül:Digital Vibrance (tetszés szerint állítsuk be annyira,amennyire megfelel nekünk) Ezzel készen is volnánk.Mostmár csak azt kell megoldanunk,hogy minden rendszerindítás után meg is maradjon beállításunk Rendszer-Beállítások-Munkamenetek-Automatikusan elindulo programok-Hozzáadás Név: Nvidia Settings (de sztem mind1) Parancs: nvidia-settings -l Megjegyzés: ide nem írtam semmit. Most már csak ujraindítjuk a rendszert,és érvénybe lépnek beállításaink. Remélem tudtam segíteni.
NVIDIA Color Correction (Digital Vibrance) használata
Ennyivel később: 6 év
Ugyanez Intel drivernél? valaki?
Ennyivel később: 7 év
administrator lezárta a témát.