Valami félresikerült az oldal teljes verziójának betöltése során. A hiba javításához próbálja meg frissíteni az oldalt.

Krusader fájlkezelő

Charybdis

Nem tudja valaki, hogy Krusader FTP kliens részében hogyan lehet úgy használni a chmod-ot, hogy ne grafikusan tudjam állítani a jogsultságokat, hanem számot beírva? Most ha FTP-n jobb gombbal rányomok egy könyvtárra, majd jogosultságok, ott nem tudok számot beírni. De nekem kéne tudnom, hogy a chmod éppen milyen számot takar. Pl. ha 755 jogosultságot akarok egy mappára, akkor be tudjam írni, hogy 755 és ennyi.

teo77

zltSziasztok! Gnome alatt nem akarja elmenteni a Krusader az aktuális ablak-beállításokat! (pl ne mutassa a funkció-gombsort, eszköz-menüsort, ilyesmi). Kerestem a config fájlokat, de nem találtam őket. A krusaderrc-n és a Krusader mappán kívül, benne egy xml-fájlal, semmit sem találtam, Hogy tudom elmenteni, configolni a beállításokat, ha már így nem? Köszönöm, tisztelettel! /Teo

teo77

Szóval senki sem tudja, hol vannak ezek a bizonyos conf. fájlok? ---Sziasztok! Gnome alatt nem akarja elmenteni a Krusader az aktuális ablak-beállításokat! (pl ne mutassa a funkció-gombsort, eszköz-menüsort, ilyesmi). Kerestem a config fájlokat, de nem találtam őket. A krusaderrc-n és a Krusader mappán kívül, benne egy xml-fájlal, semmit sem találtam, Hogy tudom elmenteni, configolni a beállításokat, ha már így nem? Köszönöm, tisztelettel! /Teo---

lordS

Hello mindenki! jó rég volt már ide írva.....szal felraktam az ubu-t, és a Krusadert használom hozzá, ami sajna nyers állapotban elég bugos, de rendületlenül foltozgatom. Most az lenne a kérdésem, hogy mit lehetne kezdeni azzal, hogy amikor rányomok a könyvjelzőknél(sárga csillag) a tárolóeszközökre azt a hibát kapom, hogy "A Krusader által nem támogatott protokoll: media:/" So ezzel kéne csinálni valamit....valaki tudna segiteni?

Sturmovik

Sziasztok! Most telepítettem fel Krusadert. Amikor az egérrel áthúzok egy fájlt a másik munkaterületre, akkor megérdi, hogy másolás, kivágás, vagy áthelyezés. Azt szeretném megkérdezni, hogy nem lehet-e beállítani valahogy, hogy egyből másolja át, mint Totalcommandernél? Előre is kösz!

FireBird

SturmovikBeállítások -- krusader beállítása-- panel-- kijelölés mód ott tudod beállítani :)

Miki73

Sziasztok! nekem olyan problémám lenne, hogy amikor elindítom a gépet akkor automatikusan elindul a krusader is 2 példányban. Automatikus indítások között nem találtam meg. Tehát ott nincs beállítva, hogy induljon el. Hogy lehet megszüntetni az autostartot? köszi

Kendek

Miki73Kubuntuban automatikusan megjegyzi a futó alkalmazásokat, ezt kapcsold ki.

Miki73

Kendekés azt hol kell? ennyire azért nem értek hozzá?:)

Kendek

Miki7310.04-en tudom most megnézni: Beállítások -> Rendszerbeállítások -> Speciális -> Munkafolyamatok -> Bejelentkezéskor -> Indítás alapállapotban

Miki73

Kendekilyet nem találok. 10.10em van. Olyat látok, hogy automatikus indítás. de itt nincs benne a krusader

Kendek

Miki73Sajnos Maverickben nem tudom jelen pillanatban megnézni, nem használok egyébként sem Kubuntut. Az új kiadásban kissé át van rendezve, de bizonyára képes leszel arra, hogy megtaláld magadtól is, az elv ugyanaz. Vagy jön valaki aki használja a rendszert és megmondja.

Agradzsag

Miki73Ez egy ismert bug: https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/krusader/+bug/641650 Itt található megoldás: http://ubuntuforums.org/showthread.php?p=10222204 Azaz Beállítások -> krusader beállításai-> indulásnál a nyitókép megjelenítésénél vedd ki a pipát. Ha ez nem működne, akkor a killall krusader paranccsal zárd be az alkalmazást.

pofa

Sziasztok! Krusader téma. Fájlok egy ablakban való megnyitását hogyan tudom elérni (Nautilusban is jó). Tehát adott egy mappa almappákkal és abban a tartalmakkal, ezeket szeretném egy ablakban látni, hogy a különböző mappák tartalmai közül tudjak gyorsan másolni. ui: gnom vagy midnight commander-re is jöhet valami segítség

Kendek

pofaMutatnál egy képet arról, hogy pontosan mire is gondolsz?

balzamon

pofaMi lenne ha leírnád a konkrét példát, amire ténylegesen használni akarod? Mert mp3-akra 2 dolog is eszembe jutott, de nem biztos, hogy neked erre kell. Amúgy keresés *.* ablakba.

pofa

KendekSzia! Látod ez a baj, hogy megmutatni sem tudom, mert nem tudom megcsinálni. A total commanderben volt egy ilyen parancs a fájl menü valamelyikében, hogy megnyitás egy ablakban (ctrl+B) és ilyenkor az aktív panel összes mappáját almappákkal együtt megjelenítette. pl. Van egy főmappa abban 10 almappa, melyben külön-külön ugyanannak az előadónak egy-egy albuma van. A totál commanderben megnyomtam a ctrl+B gombot, akkor a mappák nem látszódtak, de az össze szám, ami külön volt mappákban mind egy ablakban jelentek meg. Átmentem windózba A jobb oldali panel a vizsgálat tárgya 1. ezen láthatod a főmappa tartalmát (almappák, melyek *.mp3 tartalmúak) http://kepfeltoltes.hu/121027/F_mappa_tartalma_www.kepfeltoltes.hu_.jpg 2. ezen láthatod a 'ctrl+B' megnyomása utáni képet (a mappák között nem mentem sehová csak megnyomtam a 'ctrl+B' -t) http://kepfeltoltes.hu/121027/ctrl_B_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Kendek

pofaÉn csak a Krusadernek néztem utána, találtam is róla témát, de nagyon úgy tűnik, hogy konkrétan ezt a funkciót nem tudja.

pofa

balzamonA konkrét példa: Egy adott mappa összes tartalma almappák tartalmával együtt kinyitva egy ablakban.

balzamon

pofaEz nem a konkrét példa. A mp3-s példád volt a konkrét példa, de azt én nem úgy csinálnám, feltéve, hogy lejátszóra akarod másolni. Krusaderral már megadtam a választ: "Amúgy keresés *.* ablakba." Vagyis Eszközök->Keresés->*.* -> ablakba. Lényegében a Total Commander is ezt csinálja, csak csináltak neki a menüben egy külön parancsot.

« Előző oldal Következő oldal »