Firefox3 kontra MTV videótár
lacirtashockwave>egykori macromedia, de ma már adobe.
Sziasztok, A fentébb leírtakat végigpróbáltam, de nem működik sajnos egyik se. Mit ronthatok el? Ha kivágom a teljes linket (.....videoneve.aspx) és belinkelem akármelyik lejátszóba, akkor nem csinál semmit. A weblapon annyi látszik, hogy waiting for video. Köszi a segítséget előre is. Ubi9.04, firefox3.5.1
nálatok mennek most az mtv videótársas videók? nálam nem. mplayer plugin és firefox 3.6
inigoigen, csak sokat kell várni a betöltődésig. az FF szerint DivX, QuickTime, Shockwave, VLC és Windows Media Player pluginok vannak benne.
hepalyNem tért át, lásd a böngészőben a Totem plugint: http://i45.tinypic.com/9urbyu.jpg Szerintem csak az van, hogy az új Moonlight már támogatja azt a metódust, hogy a Microsoft-féle kodeket igénylő streameket automatikusan átveszi. Ami nem is teljesen hülyeség.
berciXcoremár így van egykét hete, de megy ez a moonlight nélkül is.
bobi64Megy, én is ezt írtam: nekem a Totem játsza le, mert nincs fenn Moonlight. :) Csak az új (leendő 3-as) Moonlight már lehet, hogy követi azt a lejátszási metódust, hogy a plugin érzékeli például az ASF streamet, és megkezdi a lejátszást. vagy az oldal van úgy kódolva, hogy ha van Silverlight plugin, akkor az játsza le, ha nincs, akkor meg a hagyományos módon megy a stream. Vagy mittomén. Kis hörcsögök mászkálnak a hálózatban, és azok csinálják. :P
Nekem is problémám volt az MTV videótárral, de az itt leírtak közül csak az mplayer plugin vált be. Nem szaggat, van teljes kezelőpanel. Tehát nekem Ubuntu 10.04-el Firefox 3.6.6-al nem működik semmi más plugin-el (xine, totem, vlc ... stb).