Tomi-87Igen tudom. Tudok a termonukleáris fúzióról, tudok a csillagokról, tudok a novákról, szupernovákról, feketelyukakról, galaxisokról, és az univerzumról sokmindent. Én is szemügyrevettem eléggé sok aspektust, és nem téged "szidlak", mert azt hiszed, vagy ezt hiszed, egyszerűen csak leírtam, hogy van valami olyan, ami nem lehet véletlen - szerintem. Én ebben hiszek, ebben élek, és számomra még ez is kézzelfoghatóbb, mint egy ősrobbanás. Sőt, mondok jobbat. Ez az elmélet/modell, pár év múlva elavult lesz. Először volt a geocentrikus elmélet, utána a heliocentrikus, majd kijelentették, hogy nem egy körben, hanem ellipszis alakban keringenek a bolygók, és ígytovább. Pár év múlva megint felfedeznek valami apróságot, így alapjában a mai legelfogadottabb teória elévül. Ottvan például az a misztikus sötétanyag. Lehet, hogy csak az én ismereteim hiányosak, de úgytudom, még mindig nem tudták megmagyarázni. -Egyébként honnan van az a rakat energia, ami egy ilyen termonukleáris fúzióhoz kell?
Személyszerint én jobban preferálom a genezis történetét, lehet, hogy sületlenségnek tűnik, de néha hinni kell, hogy meglássuk az igazságot. Én hiszek abban, hogy a látás nem kifejezetten a szem segítségével történik, hanem néha szívvel.
Egyébként szerintem a szép zöld lankák, mezők, rétek, tisztások, folyók, erdők, hegyek, dombok, völgyek nem atomok, és részecskék véletlenszerű eredménye, hanem egy megmagyarázhatatlan erőé. Szerintem Istené. Tudom, Ő mondta.