varzoltanHello, nekem is 6600GT -m van, elvileg működik benne minden, de gyakorlatilag nem hinném, hogy az én grafikus felületemet szeretnéd magadnak LOL :D
De ha kell, szívesen felrakom. (egy pill, felrakom előtte a konquerort az ftp szerveremhez, mert a gutsyból ugye az is kifelejtődött, de hálIstennek van benne helyette egy teljesen használhatatlan compiz)
Az ablakokat nem lehet normálisan mozgatni, szaggatnak, akadoznak, ha több ablak van nyitva, akkor meg egyszerűen behal az egész. (jelzem, s még semmilyen asztali effekt nincs bekapcsolva...)
Nem értem mi értelme volt részemről gutsy-ra frissíteni, ugye a hasznos újdonságai közé tartozik a gyors felhasználó váltás (haha, de jó hogy csak én ülök ezen a gépen...), meg az automatikus vga driver telepítés... amit nem igazán értettem, mert 7.04 ben is max 3 kattintásból, meg egy újraindításból meg volt az nvidia telepítés (ami ráadásul működött is) Szóval, rohadtul nem értem, hogy mit kellett egyszerűsíteni ezen (pláne így)
Na, mielőtt jönnének a jótanácsok az upgrade-al kapcsolatban, csak szólok, hogy csont üres vinyóra lett telepítve a gutsy, szal szerintem olyan sok minden régi dologgal nem ütközhet.
Azt hiszem, ma este vissza is rakom a 7.04et (még úgyis 1 év támogatás van rá, nem?)