aMSN
younfoxÉn olyat tapasztaltam, hogy ismerősömtől kapok spam/virus/malware linket. Kiváncsiságból megnézve a linket, az elkéri az MSN címem és jelszavam. Na most ez esetben van egy szerver aminek sikerült megszereznie (valszeg tőled) az MSN elérhetőségedet és most ő maga csatlakozik fel MSN hálózatra a nevedben egy-egy pillantra, hogy spameljen, majd lelép. Ha valóban ez a helyzet, akkor jelszó változtatás után meg kell, hogy szűnjön a probléma. Ha továbbra sem szűnik meg, akkor vagy az ismerősöd a fertőzött valóban (kérdezz utána, hogy más ismerősöd is kap-e tőled spamet msnn), vagy pedig bármily hihetetlennek hangzik is az Ubuntud/aMSN-ed fertőzött.
zltA jelszavam csak úgy lophatják el, ha az aMSN-emre csatlakoznak mikor beírom, ugyanis nem irom be máshova. Még a hotmail-es postafiókba is csak akkor mikor épp leváltom, ugyanis nem használom, és nem érdekel ha jött rá üzi .Szóval elég körülményesen lophatták el akkor, de semmi sem lehetetlen.Nyilvános helyről sose msn-ezek. A linkeket meg alapból meg sem nézem amit más küld. Mióta utoljára beírtam valahova,azóta 7-szer cseréltem jelszót és mindegyik független mindentől, nem sorozaton alapul, nincs köztük semmi hasonlóság, stb. Ezért mertem ilyenre gyanakodni. De nincs kizárva hogy Ubi-ra is már van ilyen fertőzés...a lehetőség fenn áll. De szerintem erről hallanánk mostanában ha lenne.
nem tudja valaki, hogy az amsn programban hogyan tudok más csoportokat is megjeleníteni, hogy ne csak Elérhető és Kijelentkezett legyen? Megvannak a csoportok, csak nem mutatja őket :S
Az amsn egy ratyi. Nem tudok vele kapcsolódni.:-( minden függőséget automatikusan engedtem települni. ráadásul az ultimat-ben alapból települ az amsn. Ellenben. Az emsne gond nélkül kapcsolódik.Tehát nem a Ms szerver a ludas. UBUNTU ultimate 2.0 használok Sajnos az emesene, fejlesztés alszik :-( Hiba egyszerű, a szerver nem tud kapcsolódni. Teljesen mindegy melyik verziót rakom fel. synaptik vagy deb csomag letöltéssel teljesen mind egy! :-( A web kameráról már nem is írok, mert azt eddig egyik ubuntu sem tudta használni a 6.04 óta próbálkozom.De hiába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Annó a suse 8.X ill a 9.X gondnélkül kezelte a trust 320 spacecam-ot. Bármilyen leírást próbálok ki nem müködik, pedig a rendszer látja hogy omnivision chipes a webcam. Sajnálom, hogy a suse meg szűnt olyannak lenni amilyen volt az opensuse már nem az igazi. :-( Azt vettem észre hogy a Linux közösség is teljesen M$oftá válik és sajnos a sok disztrib ezer felé húz, és ami az egyiken ok az másikon nem amit az egyik támogat a másik nem. úgy látom egy másik oprendszert kell keresnem ami még egységes, és nem egymás ellen fejleszt. Sajnos a linux átváltozott ilyenné.:-( Pedig én igazán imádom a Linuxot. De, én használni akarom és sem időm,sem energiám forráskódban szöszmötölni, kernelt hekkelni. A windows pedig nem az én világom. :-( :-( ;-(
szemne Segítség! A 8.10-es Ubuntut telepítettük. Mesés cucc, nagyon tetszik, de a mikrofon nem hajlandó működni. Magas jelszintet jelez minden beállításnál. Nagyon kéne, mert nem tudom használni a Skypeot. Már ott tartok, hogy telepítek egy win.t is, de nem szeretném, most söpörtem ki végleg a gépemről. Ja, 64 bites az alaplap, Abit, alaplapi hangkártyával. Ha valaki tud egy vérprofit, aki találkozott már ezzel a problémával, kérem, hozzatok össze vele. Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek! Külön a fejlesztői csapatnak, mert amit összehoztak, az szuper!
szemneegész konkrét alaplap sorszám/gyáriszám vagy mi kellene... és arra rákeresni googleben (+ keresésbe ubuntut meg intrepidet), így csak tippeket fogsz kapni
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne ,hogy nem jelzi ,hogy ha valaki üzent, és mindig rá kell nézni az adott emberkére . Hol van az ahol ezt be tudom állítani???
younfoxIgen ezen már túl vagyok a probléma nem kicsi! Az a helyzet hogy a beállítások>advanced desktop effects setting>-ben próbálgattam ezt azt meg programokat töltöttem le az hozzáadás eltávolításból és mikor lecsuktam a gépet azt kicsit később beindítottam minden effekt elszállt nem tudok forgatni nagyítani 3d kockát létrehozni hiába próbálok bármit is beállítani és azóta az amsn is csinálja ezt a problémát.
GordonHelló Nekem is hasonló problémám volt egy ugyan ilyen Trust Wb-1400T kamerával. A következőképp oldottam meg: sudo apt-get update sudo apt-get install camorama build-essential gspca-source linux-headers-$(uname -r) cd /usr/src sudo tar -xjvf gspca-source.tar.bz2 cd /usr/src/modules/gspca/ sudo make sudo make install modprobe gspca camorama ezeket beirogatod a terminálba és utána amsn tudja kezelni a kamot ezen az oldalon találtam a megoldást http://ubuntuforums.org/archive/index.php/t-595924.html itt olvashatsz egy másik alternativ megoldást is, azt nem probáltam... ja és én 8.04-es ubit használok, de gondolom(remélem) a 8.10-nél is beválik Megjegyzés: szerintem a camorama nem felétlen kell, nem muszáj feltelepíteni, legalábbis nekem ment nélküle is. Megyjegyzés 2: sudo tar -xjvf gspca-source.tar.bz2 ehelyett a sor helyett valoszinüleg ezt kell majd irni sudo tar -xjvf gspca.tar.bz2
Sziasztok! Ha valakinek megvan a ColoredNicks nevü plugin, az legyenszíves küldje el! Vagy egy működő linket, ahol elérhető és le is tölthető. Cím: curiousboy.hun@gmail.com Köszönöm szépen!
hi nálam indulásnál irja ki ezt a hibát "tkCximage failed" mit jelent ?