renee7Nagyon jól meg világítottad a problémát az ilyeneken még az osx se segítene.:D Minden osnél tudni kell,hogy mit csinálsz még vindowsnál is így van:DAzaz röviden érteni kell hozzá:DAki nem hajlandó megtanulni az adott rendszer használatát az ne használjon számítógépet.
szeretem az ubuntu (i love ubuntu)
renee7Vista telepítés 2 perc alatt :D
Sziráki TamásEzt már én is láttam. Nagyon nagy forma a csávó! :)
SonnyIsmerem a wine-t. De szerintem egy komolyabb parametrikus tervező rendszert már nem képes futtatni. Amúgy áthidaltam a problémát: VMWARE Player + 20GB lemezkép. Simán felraktam rá egy Windows XP-t. Gyorsabban fut virtuális gépben mint rendesen :D, persze nem árt ha az ember felteszi hozzá a VMWARE Tools-t. Ezzel a kombinációval már megy minden tervezőprogram na meg a Party Poker :D
TAPASZTALATOM szerint még mindig az a legnagyobb hiányosság, hogy a magyar 'community support' abból áll, hogy kis tapasztalattal ámde igen nagy pofával rendelkező júzerek ökörségeket írkálnak megoldás helyett, ha valaki segítséget mer kérni. Bár ez még a jobbik eset, van mikor kapásból anyázni kezdenek. Én ezért nem szeretem az Ubuntut, legalábbis ami a magyar megtestesülését illeti. Ha suttyókkal akarok társalogni, elmegyek a bolhapiacra. Szóval kösz', nem kérek abból amit jelen állapotában a madzsar ubunkó közösség nyújt. Persze ez csak az én tapasztalatom, minden hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve, stb...
DcNdrewNekem éppen most mondták, hogy dugó.
kikkenekem is volt amikor így gondolkodtam de amíg nincs pénzem egy macintosra addig ez marad mert winből elegem van. Volt amikor egy ideig nem néztem az ubuntu.hu-t és amikor először olvasgattam kb 1-1.5 hét után kicsit olyan mosolyogtató volt hogy mi folyik itt egy kívül álló szemével. Van igazság abban amit mondasz de hát ez van ezt kell szeretni. Ha lesz lóvém macintosra akkor elfelejtem mindazt amit itt olvastam tapasztalatam stb. Tom hogy a mac nem a tökéletes oprendszer tehát az álmok hajtják előre az embert.
Egy ismerősömtől az imént kaptam egy levelet amiben felhív a Linux veszélyeire: xD "Szeva Szerintem a Linux egy nagy rakás szar. Mert a linuxra nem csináltak jó kodeket,game-t se lehet rajta küldeni, és minden linux-os ember tudja , hogy kell virusirtó mert nem a spam-levelekel hanem az üzenetek-email-ekel kapja a virusokat. Van egy haverom akinek Linux van a gépén!-és az -es bejelüléses email-eken kapja a virust. Te tudod mit csinálsz,de ha kapsz virust én szoltam. Üdvözletem!" Nem tudja szegényem miről beszél... xD
younfoxSzerintem meg ha nem probálta ki addig ne alkosson rola véleményt!!!!