cefre00"Nem szeretnék a FB védelmére kelni, de kikérem magamnak, hogy csak azért "lebutázz", mert regisztrált tagja vagyok!"
Most akkor az FB vagy a saját védelmed a cél?
"Mégis honnan veszed a bátorságot egy ilyen kijelentéshez?
Onnan, hogy ez egy szubjektív vélemény. Neked is van ilyened, ami gondolom épp az enyémmel ellentétes.
"Én például magasról, hogy kik és mit tesznek az adataimmal. "
Egyéni szoc problémád. Ha neked így jó, akkor lecc dú it!
Én viszont ellentétben veled nem szeretek spameket kapni, sem ismerősöktől sem ismeretlenektől, nem szeretem ha ismeretlen elmebetegek zaklatnak, esetleg lekurváznak azért mert nem jelölöm vissza őket (ami önmagában is paradox), és azt sem szeretem ha jópofiznom "kell" a "Letört a macskám körme" című szerzeményhez, mert nem leszek trendi. Megvan a véleményem róluk. Nálam a Való világ 80-as IQ-jú emberkéivel egyenlők. Kétségtelen tény, hogy a "kutatás" nem volt reprezentatív, de köszönöm én ebből nem kérek. Egyszerűen nem érdekel és kifejezetten irritálnak mások ilyetén hülyeségei. Van nekem is ezer, nem szorulok mások elmeroggyanásaira. :)
Tudom, nem csak ilyenek vannak, hanem olyan is hogy Norbika megfázott és anyukája nagy ijedtében gyorsan felteszi a képét a fészbúkra, hogy más is sajnálhassa Norbikát, a helyett hogy esetleg mellette lenne, elvinné orvoshoz, stb. Tök jó valóban! Csupa szellemi és emberi érték! Le a kalappal!
Tudod felmordul a gyomrom ettől a sok képmutatástól, álszentségtől, exhibicionizmustól és médihajhászástól. Leginkább erős broáfkázás tör rám ezek láttán... Tudom, neked meg az én dekadenciámtól jelentkezik ez a tünet... De ebből is látszik, hogy "egyforma köztünk a különbség" ;)
Lehet, hogy csak az én tapasztalataim rosszak és nehezen viselem az ilyesmit, de ezt vállalom. Ettől TE ezeket mind szeretheted, lubickolhatsz bennük, engem nem fog zavarni megígérem. :)
Have a nice day!