aburkonitt a leírás :) http://www.pharscape.org/networkmanager-0.7.0-and-3g-wwan-modems.html amit ott nem írtak le, az innen letöltött udev.tar.gz ki kell csomagolni, belépni a mappába terminálból és "sudo make install" http://www.pharscape.org/forum/index.php?topic=545.0 most újraindítás után a network-manager-rel megy a net simán :)

fulopreddigi tapasztalatom szerint egyszer müködik máskor nem a network-manager-el, olyankor kihúzom a sticket majd vissza dugom és akkor megy a hsoconnect-el. A network-manager állandóan kéri a jelszót, akkor is ha az már le van mentve.

dzsoltigen ez a jelszó baromság nekem is volt! nézd meg az elmentett jelszavakat, töröld ki mind! töröld ki a kapcsolatot a network-manager-ben és vedd fel újra. mikor kérdezi hogy hozzáférhet-e a jelszóhoz akkor mond hogy igen, ha jót adtál meg és fel tudott lépni akkor többet nem kéri :) ezt az egész jelszavasdi elmentést kikapcsolnám ha tudnám hogy kell...

fuloprez az elmélet is megdőlt. egy egész napig működött, majd változtatás nélkül mégis újra kérni kezdte a jelszót. annak ellenére hogy el van mentve... éljen a megbízhatóság :)

fuloprCsak meg tudom erősíteni, network-manager -el egy ideig ment stabilan, aztán egyszer csak gondolt egyet, és többet nem működött. A HSOconnect-el (mint azt korábban is írtam) nekem mindig ment minden eddig kipróbált gépen. Ráadásul azóta sem sikerült az adott gépen rávenni a network-manager-es változatot a működésre, a többin meg már nem kísérleteztem.

fuloprKitöröltem az összes jelszót a Kellékek/Jelszavak és Titkosítási kulcsok/Jelszavak a T-mobil kapcsolatot is a network-Magner-böl,és újra beállítottam mindent. Most nekem is működik de senki se tudja meddig :) Amikor aktiváltam az Ati-drivert akkor kezdett el furcsán viselkedni így azt is kikapcsoltam, de lehet semmi köze hozzá. Aki meg felrakta a 6-os drivert akkor néze meg hogy egy helyen van egy vagy 2 db hso.ko van két helyen. find /lib/modules/`uname -r` -name 'hso.ko'

hogy tudom megnézni hogy a kernelben lévő driver milyen verzió? find /lib/modules/`uname -r` -name 'hso.ko' mert erre megjelenik hogy ott van az ok :) feltettem a legújabb HSOLinket és a HSOConnect-et és nem mennek a kernelben lévő driverrel... :| szóval marad a netwrok-manageres jelszó küzdős hol megy hol nem :)

fuloprElvileg, terminal sudo mc a /lib/modules/2.az aktuális kernel változat/kernel/drivers/net/usb/ könyvtárban a hso.ko kiválasztása után "F3" (Megnéz)

kerezsitehát a kiírt állományt simán nézzem meg :) ok, köszi!

Ennyivel később: egy hónap

Valaki meg tudna adni egy masik helyet ahonnet le lehetne tolteni a szukseges fajlokat???Korbe korbe dobal az oldal es nem haladok elore. A masik meg a forumba iranyit de ott meg nincs semmi(szamomra hasznalhato) Valaki,...pliiiiiiiizzzzz

pilotakekszitt a leírás (easy english) :) http://www.pharscape.org/networkmanager-0.7.0-and-3g-wwan-modems.html amit ott nem írtak le, az innen letöltött udev.tar.gz ki kell csomagolni, belépni a mappába terminálból és "sudo make install" http://www.pharscape.org/forum/index.php?topic=545.0 most újraindítás után a network-manager-rel megy a net simán :)

• rezy válaszolt erre.

fuloprSziasztok! Van itt valaki aki esetleg látott már T-mobilos 3G-s belső kártyás notit (Acer Aspire One)!? Nagyon szeretnék ubi alatt netezni Vele! Akárki csöppnyi infóval tud, segítsen! Köszöntem!

Ennyivel később: egy hónap

kössz sztem menni fog mivel eddig majdnem minden ment innen este megpróbállom!

A T-mobile-nak ez az USB Stick modeme nem lett eltalálva szerintem. Én már régóta W'n'W -ot használok, de én PC kártyával használom, és ez szerintem megbízhatóbb mint a stick, és 8.10-nél csak bedugom a kártyát, kérdezi melyik hálózathoz akarok kapcsolódni, rákatintok a T_MObile-ra, kiveszem a jelszót, és már megy is. kb fél perc alatt belehetett üzemelni.

dzsoltdzsolt, át tudnád küldeni e-mailben azokat a csomagokat amik kellenek?(HSO, Rezero...)Mert egyszerűen nem lehet letölteni. Mail címem: foxxmotor@gmail.com Előre is köszi

Ennyivel később: 13 nap

tomilinuxMi van? A probléma leírásod, már bocs de nekem kínai. Írd le érthetőbben, légyszíves, mert ebből egyikünk sem fogja tudni, hogy mi a problémád.

Egy usb stik em van ezek az ide szúrd oda súrdok nem mennek hso az meg mi a segít?

lil.geryNekem nem stik, de se usb, nem súr mert fáj a vége, hso nem megy, viszont hbo igen! Nem értem, ezen mit nem lehet érteni!

lil.geryok leírom: Van Egy Tmobile web'N Walk stik em usb Nem tom használni se az egyik olyant hogy sudo gedit blablabla és hofy zet rakjam oda se a másikat mi lenne egy egyszerűbb megolds rá vagy egy működő sudo gedit /etct/blablabla