fuloprKitöröltem az összes jelszót a Kellékek/Jelszavak és Titkosítási kulcsok/Jelszavak a T-mobil kapcsolatot is a network-Magner-böl,és újra beállítottam mindent. Most nekem is működik de senki se tudja meddig :) Amikor aktiváltam az Ati-drivert akkor kezdett el furcsán viselkedni így azt is kikapcsoltam, de lehet semmi köze hozzá. Aki meg felrakta a 6-os drivert akkor néze meg hogy egy helyen van egy vagy 2 db hso.ko van két helyen. find /lib/modules/`uname -r` -name 'hso.ko'
T-Mobile web'n'walk Stick
hogy tudom megnézni hogy a kernelben lévő driver milyen verzió? find /lib/modules/`uname -r` -name 'hso.ko' mert erre megjelenik hogy ott van az ok :) feltettem a legújabb HSOLinket és a HSOConnect-et és nem mennek a kernelben lévő driverrel... :| szóval marad a netwrok-manageres jelszó küzdős hol megy hol nem :)
Valaki meg tudna adni egy masik helyet ahonnet le lehetne tolteni a szukseges fajlokat???Korbe korbe dobal az oldal es nem haladok elore. A masik meg a forumba iranyit de ott meg nincs semmi(szamomra hasznalhato) Valaki,...pliiiiiiiizzzzz
pilotakekszitt a leírás (easy english) :) http://www.pharscape.org/networkmanager-0.7.0-and-3g-wwan-modems.html amit ott nem írtak le, az innen letöltött udev.tar.gz ki kell csomagolni, belépni a mappába terminálból és "sudo make install" http://www.pharscape.org/forum/index.php?topic=545.0 most újraindítás után a network-manager-rel megy a net simán :)
kössz sztem menni fog mivel eddig majdnem minden ment innen este megpróbállom!
A T-mobile-nak ez az USB Stick modeme nem lett eltalálva szerintem. Én már régóta W'n'W -ot használok, de én PC kártyával használom, és ez szerintem megbízhatóbb mint a stick, és 8.10-nél csak bedugom a kártyát, kérdezi melyik hálózathoz akarok kapcsolódni, rákatintok a T_MObile-ra, kiveszem a jelszót, és már megy is. kb fél perc alatt belehetett üzemelni.
dzsoltdzsolt, át tudnád küldeni e-mailben azokat a csomagokat amik kellenek?(HSO, Rezero...)Mert egyszerűen nem lehet letölteni. Mail címem: foxxmotor@gmail.com Előre is köszi
Egy usb stik em van ezek az ide szúrd oda súrdok nem mennek hso az meg mi a segít?
lil.geryok leírom: Van Egy Tmobile web'N Walk stik em usb Nem tom használni se az egyik olyant hogy sudo gedit blablabla és hofy zet rakjam oda se a másikat mi lenne egy egyszerűbb megolds rá vagy egy működő sudo gedit /etct/blablabla
nincs1Az egyik ismerősömnek néhány hete hasonló problémája volt a T-s szolgáltató ügyfélszolgálatos szakemberével: Közölték vele "hogy ezt az eszközt nem a linuxra találták ki"!!! SICC Szakember !!! Persze ő nem hagyta magát és közölte a szakival,hogy igen is ez lehetséges csak mivel ő inkább csak felhasználó szintű tudással birr remélt egy kis segítséget. Szerencsére egyik "amatör linuxos szakértő"barátom sikeresen megoldotta neki és azóta is használja a 8.04-s ubija alatt.
Szasztok! Na sikerült rávennem magam a Linux világának felderítésére, viszont segítséget kérnék mert írtóra csupasszeggű vagyok hozzá. A témaválastásból kitalálhatjátok, hogy mi lenne az első parám: az internet. Web n walk shitem van nekem is, és olvasgatom az itt felsoroltakat, de teljesen nem értek egy betűt sem az egészből. Segítene nekem valaki megoldani ezt a problematikát? Konkrétan, -csak hogy illusztráljam mennyire vagyok sötét a témához- arról sincs fogalmam mik a futtatható állományok Linuxon belül. Leszedtem win. alatt egy xmss nevű mp3 lejátszót (szomorúan tapasztaltam, hogy nincs alapból lehetőség eme formátum használatára a telepítés után) de a kitömörítési provedúra után megállt a tudományom. No de elég ha hirtelen ezt a netrefüggés t orvosolnánk. Köszi előre is.