valaki tudja honnan tudom letölteni a icon225.tar.gz mert a http://asuseee.free.fr/tuto/01/icon225.tar.gz nem elérhető
T-Mobile web'n'walk Stick
csak egy gondom maradt,már csatlakozik, de firefox nem tud megnyitni semmit,de a wget el a terninálból tudok tölteni
A Firefox-ban a Fájl - Kapcsolat nélkül mellől vedd ki a pipát.
[törölve]
IsecrebUdv ! Kubuntu alatt beuzemeltem a T-mobilos kutyut. Egy ket dolgot at kellet irni itt ott (mivel amit ide beszurtam, az eeepc-re keszult) a driverekbe, de sikeralt. :-)
Sziasztok! 8.04-es ubuntu Ezt produkalja a dmesg-be. [64189.704000] usb 1-1: new full speed USB device using uhci_hcd and address 7 [64189.864000] usb 1-1: configuration #1 chosen from 1 choice [64189.872000] [2808:set_ethernet_addr]: Attempting to get MAC address failed: using default [64189.872000] HSO: Found Network port hso0 [64189.872000] HSO: Found Control port /dev/ttyHS0 [64189.872000] HSO: Found Application port /dev/ttyHS1 [64189.872000] HSO: Found Diagnostic port /dev/ttyHS2 Majd kapcsolatfelvetelkor: AT OK AT+COPS? +COPS: 0,0,"T-Mobile H",2 OK AT_OWANCALL=1,1,1 OK _OWANCALL: 1, 3 Ez utobbi 3-asrol azt irja az 1.2-es driver README-je, hogy "dial failed"!!!! S az istennek sem mukodik! Tud vki vmi okosat errol? Elore is koszonet! SilaS
Sziasztok! Itt egy link azoknak, akik jobban szeretik a grafikus felületen történő csatlakozást, mint a connect.sh-s megoldást: http://www.pharscape.org/content/view/66/53/ Szerintem telepíteni is egyszerűbb, használatban pedig kényelmesebb, mint a parancssoros megoldás, + számolja az adatforgalmat. A srácok a pharscape-nél kitettek magukért, szerintem érdemes odafigyelni rájuk, jól nyomják ezt a t-mobilos driveres dolgot.
IsecrebHali! Nagggggyon új linux felhasználó vagyok, szóval, elnézést a lámaságomért, DE Isecreb leírásában elakadtam egy helyen. Nevezetesen ott, ahol az usb_modeswitch-et kellene elindítani. Bent vagyok a kitömörített könyvtárba, beírom azt, hogy "usb_modeswitch" aztán leütöm az entert, de ezt írja ki "bash: usb_modeswitch: command not found". Létezik az usb_modeswitch fájl, az mc meg is csillagozza (ha jól csalódom ez azt jelzi, hogy futtatható). Szóval nem tudom, hogy mit csinálok rosszúl. Légyszi segítsetek! Előre is köszi a segítséget!
8.10 alatt valakinek sikerült beüzemelnie?
Ayaúgy tudom 8.10 alatt rosszul van megadva a felhasználónév és jelszó ezt kell törölni, ha erre gondolsz...
unicumnextHello, en probaltam kitorolni, de semmi :(