Azon gondolkodom (igen, néha szoktam :-) ), hogy ez a leírás nem illik-e jobban a blog részlegbe. Azt pedig végkép csak halkan jegyzem meg, hogy van egy wikink is, ami pont az ilyen megoldások gyűjtőhelye lenne (akarom mondani csak szeretne lenni :-( ). (Remélem nem baj, hogy leírtam amin "gondolkodom".)
ACPI=Off és társai, nem működő kijelző életre keltése boot közben
ezután adjuk ki ezt:
sudo gedit /etc/rc.local
a megnyitott fájlban minden ki van kommentelve csak egy exit 0 parancs nem!
Az exit 0 elé írjuk be:
felhnév@gépnév:/etc$ cat /etc/rc.local
setpci -s 00:02.0 F4.B=00
Itt jól láthatóan benne maradt egy parazita sor...Ezt kipróbálom én is!Köszi
napköziMilyen parazita sor? Mivel én is csak egy leírást követtem ezért lehet benne hiba. Nekem ez a módszer bevált amit leírtam, remélem másnak is segít, hogy mért ide írtam.. majd a kedves adminisztrátorok megoldják hogy wikibe kerüljön és ha hibát találnak benne majd kijavítják. Én adtam egy tippet, lehet vele kísérletezni.
giorgioIgen erről írtam, vagyis nagyon hasonlóról:) Sok sikert hozzá, pls ha bevált írd meg ide!
napköziEkkor (napközi – ma, 8.55) már olvastad a hozzászólásomat, és kellett három óra (napközi – ma, 11.55), hogy rám piríts. Lassulsz. :-D Régebben (doktor korodban :-) ) hamarabb jött a tromf. Alázattal segíteni akartam abban, hogy hol is lenne jó helyen a leírás. :-) Mellesleg, ha senki nem teszi szóvá, honnan ismeri meg a lehetőségeket az egyszerű fórumlátogató?
Ubuntumutumijen parazita? amit áthúztam, az! aztatot bene felejtetted
UbuntumutuAz adminisztrátorok nem oldják meg, hogy wikibe kerüljön, ez biztos. Ha pedig becsúszott valami hiba, azt te tudod a legegyszerűbben kijavítani itt, mert te hoztad létre.
UbuntumutuÉbresztő ember! Azt írtam, hogy hegesztés nélkül megy a GMA4500-as szutykommal a legújabb Sabayon, és a frissiben telepített Árcs is müxik! Vége a reszelős korszaknak . Fogsincs, hogyan, mitől, de én nem csináltam semmit és van háttérvilágításom!