ezután adjuk ki ezt:
 sudo gedit /etc/rc.local
a megnyitott fájlban minden ki van kommentelve csak egy exit 0 parancs nem!
Az exit 0 elé írjuk be:
felhnév@gépnév:/etc$ cat /etc/rc.local
setpci -s 00:02.0 F4.B=00
Itt jól láthatóan benne maradt egy parazita sor...

Htibite csak ne gondolkodj ez itt egy fórum, ahol vagy alázattal segítesz, vagy kussolsz és csendben elkullogsz

napköziMilyen parazita sor? Mivel én is csak egy leírást követtem ezért lehet benne hiba. Nekem ez a módszer bevált amit leírtam, remélem másnak is segít, hogy mért ide írtam.. majd a kedves adminisztrátorok megoldják hogy wikibe kerüljön és ha hibát találnak benne majd kijavítják. Én adtam egy tippet, lehet vele kísérletezni.

giorgioIgen erről írtam, vagyis nagyon hasonlóról:) Sok sikert hozzá, pls ha bevált írd meg ide!

napköziEkkor (napközi – ma, 8.55) már olvastad a hozzászólásomat, és kellett három óra (napközi – ma, 11.55), hogy rám piríts. Lassulsz. :-D Régebben (doktor korodban :-) ) hamarabb jött a tromf. Alázattal segíteni akartam abban, hogy hol is lenne jó helyen a leírás. :-) Mellesleg, ha senki nem teszi szóvá, honnan ismeri meg a lehetőségeket az egyszerű fórumlátogató?

Htibi"kellett három óra (napközi – ma, 11.55), hogy rám piríts." Amíg voltak igazi kérdések, addig azokkal foglalkoztam. De uborkaszezonban meg kell becsülni minden offot is. "Régebben (doktor korodban :-) )" köszönöm, hogy lesmitteltél

UbuntumutuAz adminisztrátorok nem oldják meg, hogy wikibe kerüljön, ez biztos. Ha pedig becsúszott valami hiba, azt te tudod a legegyszerűbben kijavítani itt, mert te hoztad létre.

UbuntumutuÉbresztő ember! Azt írtam, hogy hegesztés nélkül megy a GMA4500-as szutykommal a legújabb Sabayon, és a frissiben telepített Árcs is müxik! Vége a reszelős korszaknak . Fogsincs, hogyan, mitől, de én nem csináltam semmit és van háttérvilágításom!

Ennyivel később: 10 év