RitanaÉs végül Te lettél itt a kedvenc KDE designer :)

6.06 edubuntu változatának a szineibe szerettem bele :D

- Milyen linuxot használsz? - Homokkő színűt :)

RitanaKöszi a bemutatkozást. de megmondom őszintén, hogy nekem ez a fajta harci tánc jobban bejön, mint a maori. :-D http://www.youtube.com/watch?v=PPmxFEIqr4E

rapfenSzerintem ha egy kalapos díva az alapértelmezett háttér, akkor nem. :-p

RitanaÉs egy homokkő színű Linuxhoz milyen színű laptop dukál? És milyen színű körömlakk kell hozzá? :-)

X-PadavanHmm :D Az a háttérkép tetszik a legjobban a Red Hat - linuxban :))

rapfen:P Azért ennyire nem vagyok fashioniszta... de laptop színben a bordó a legjobb szerintem. :))

Szabad tudni mit csináltál Dániában? Nem tipikus turistaparadicsom. :)

eszesBeszerzett egy nicknevet. :-) Eredetileg ott is Rita volt a megszólítás, csak mikor mondták neki, hogy csináljon meg valamit picit nógatták. Így lett belőle : Rita! Na! Aztán lassan Ritana. (Bocsi Ritana!)

eszesTanultam, Odenseben :) Nekem nagyon tetszett a Fyn sziget, a skandináv tavasz gyönyörû például. :))

RitanaJaaaaa. Akkor Te a szerencsésebbek közé tartozol.

eszesNa igen. Mondjuk azt azért hozzáteszem, hogy Dániában mindenki ingyen tanulhat. Hihetetlen, de így van. Viszont suli mellett dolgoznom is kellett, szóval annyira azért még sem volt nekem leányálom... :-/