diabloEredeti CD/DVD-n, a telepítőben vírus? Eddig ilyennel nem találkoztam. Csak végig akarja vinni? Én most pl. a Flatoutokat szeretném végre megvenni. Kölcsönben volt itt mindkettő. Olyan nincs, hogy az ilyen típusú (autóverseny, stratégia esetleg, pl. Stronghold2) játékokat végigviszem, és annyi. Bármikor leülsz elé, jól elvagy vele, ezek örökjátékok. (Vagy "vidd végig" a Sims-et:D)
Az Office oktatásról. Nos, annak a tanárnak nagyon tetszett a linux, és a vírusmentessége, ingyenessége, plusz az is, hogy amúgy is EU-s irányelv lett az open source programok előnyben részesítése (egy netes cikkben olvastam), így aztán szertené ő tanítani, de: 1. először neki is bele kellene magát ásni hozzá, az meg nem kevés idő, elvégre ne a tanár legyen már a legkevésbé hozzáértő az osztályban...Másrészt, állítólag a tantervben a windows kezelése, és a WINDOWS Office kezelése van. Az meg hogy nézne ki, hogy wine alól menne az MS Office :D Ha új tantervet nyújtana be, amiben már a Linux is benne van, akkor lehetne tanítani. Én már annak is örülök, hogy kíváncsi volt rá, megmutattam, és tetszett neki. De persze a Linux oktatását, és úgy egyáltalán, megmutatni, hogy az MS-en túl is van élet, fontosnak tartom. Ha meg órán is bele lehet nézni, akkor többen járnának a szakkörre is, hogy jobban megismerjék, úgyhogy talán nem is lenne az a szakkör olyan kis létszámú. De ez mind-mind plusz munka egy tanárnak, úgyhogy jól el kell rá szánnia magát. Meglátjuk, mi lesz. Rajtam nem fog múlni:D