pewie1. Majd fognak.
2. Én a linux előtt SEMMILYEN linuxos programot, vagy OS-ot nem használtam. (leszámítva a firefoxot) nem kell előtte megszokni a kezelést. Elvégre, mikor először ülsz előtte, a win is új, és arra mi készít fel? és köszönöm, jól boldogultam a felülettel elsőre is. (ahhoz képest:D)
3. Ha csak ezt vagy azt használnak rajta, ok. De miért hiszik egyből sokan azt, hogy ettől istenkirályok? Ha jobbat akarnak, azért pedig nekik is tenniük kell. Ilyen a világ.
4. Meg egy oprendszert, ami nem éri meg az árát se.
5. Fantörpikus. Wines környezetben. És ez jó nekem?
6. De igenis több vagy. Mert benned akkor még él a kíváncsiság. Nem hallgatsz a többségre, az ostoba pletykákra, és igenis kipróbálod, és ez alapján alkotsz véleményt. Magyarul, az agyad is használod. Már más lettél ennyitől is. Nem mindenáron Linux. De aki olyat akar, az ne winre akarja. Én is tettem érte. Megtanultam, és még mindíg tanulom használni. Ha én képes vagyok rá, más se legyen lusta, és "add ide win-re" felfogású.
A buta emberről: Ha soha nem mondod ki, hogy ő az, sőt, ha mindenki udvariasságból, jóizlésből, bármi miatt nem szembesíti az esendőségeivel, akkor végül ő maga is azt fogja hinni, hogy nem az. Azt mondják, hibáiból tanul az ember. De mások szembesítik vele. És akkor, ha felismeri, változhat. Én így gondolom. Bizony, én is csinálok hülyeségeket (lassan azt gondolom, ez a topic is az volt...), de örülök, ha szembesítenek vele. Nem azonnal. Később, amikor belátom. Mert beszoktam, előbb-utóbb. Így fejlődünk. Ha nem mondod ki neki néha, hogy ezt rosszul látod, akkor neki teszel rosszat. A pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve.