Sziasztok. Az lenne a kérdésem hogy Firefox3 alatt milyen plugin kellene az MTV videótár oldalán elhelyezett videók megnézéséhez. Ubuntu és win Xp alatt fenn van a VLC plugin de csak linux alatt tudom nézni, Xp alatt csak annyit látok hogy "video loading", s a vezérlő gombok nem jelennek meg amivel a videót indítani tudnám. A segítséget előre is köszönöm.
Firefox3 kontra MTV videótár
Szia! Az ubuntu-restricted-extras csomag fent van?
Szia ! Én is nézem mtv videótáron a Beugrót rendszeresen, restricted extras, meg mplayer firefox kiegéészítés és persze mplayer-el ugyan megy, de élvezhetetlenül akad. Namármost ezt én úgy oldottam meg, hogy Operát feltettem, azzal kimásoltam az adott video linkjét vágólapra - nem csak a webcímet, hanem a teljes streaming címet aminek a vége .wmv' és ezt vlc open stream modulja vígan lejátsz és ráadásul folyékonyan és élvezhetően. Nem mondom hogy kényelmes, de megoldható. :D Üdv Z
Meg kéne szüntetned a codek dömpinget XP alatt. S ha legális az XP-d akkor az mtv műsortár minden macera nélkül menne
hhugoMeg kéne szüntetned a codek dömpinget XP alatt. S ha legális az XP-d akkor az mtv műsortár minden macera nélkül menne. Nekem Kiwi 9.04 alatt vannak gondjaim, azon a gépemen amin meg xp fut ha hiszed ha nem legális xp fut. De xp alá is kell egy Firefox Media player plugin, IE alá viszont nem. Én viszont nem xp alatt szeretném használni hanem LINUXON.
Szerintem van divx player mozilla-hoz, talán azzal menne.
scoobydoo1234Legutobb meg swf-ben nyomtak (az meg valami windos-media formatum) ugyhogy sztem divxplayer nem jatsza le. En ugy oldottam meg, hogy feltettem az mplayer plugint a firefox-hoz. Ezzel nem tudod megnezni a videot, viszont jobb gomb-val ki tudod masolni a linket es be tudod illeszteni egy vlc-be ami lejacca... Maceras, de igy legalabb van kezeloszerv.
windows ... nem tudom mit vársz tőle XD
lacirtashockwave>egykori macromedia, de ma már adobe.