CruelAngelaz új android állitólag megy hagyományos egérrel és billentyűvel is... nem próbáltam... de elmosódik a határ az érintőképernyős és az asztali gépek közt.

• [törölve]

kukimukiÍrtam kommentet a cikkéhez.

• [törölve]

napköziPedig csak emiatt regisztráltam. Nem figyeltem a dátumot. Azt láttam hogy ide az ubis fórumra ma lett beküldve a link, elolvastam, aztán válaszoltam...

• [törölve]

napköziHm, igazad van, ezt is elnéztem. Biztos mert közben az asszonnyal cseteltem. És ő szegénykém rém lassan gépel, így miközben várok a válaszaira, nézegetem a fórumokat is. Hát ez bezavart. Van ez így. Sebaj, ennél fontosabb dologban soha az életben ne tévedjek...

Ennyivel később: egy év

karmesterEltelt egy év. Most hány százalékon állunk? - a saját egyik oldalam elemzésében 25% jön linux alól látogató - de nekem több linuxos ismerősöm van... igy ez nem vetithető ki a világra.

kacsrikA netmarketshare felmérése szerint 1.65%. Amíg az összes linux desktop release egy bughalom, nem is kell nagy eredményre számítani. Bár a steam törekvései azért reményteljesek....

Luth3r" az összes linux desktop release egy bughalom," Mire gondolsz konkrétan..?

RitanaArra gondolok, hogy a felhasználói igények nagyon sokat változtak az utóbbi időkben és ezt nem követték kellőképpen a linux kiadások. Ha szétnézel ezen a fórumon is 90%-ban hibákról, bugokról szólnak a topicok.

Luth3rPersze, mert azt senki se jelenti be, hogy jaj de jó, ez meg ez hogy működik. A többiek meg \o/ jelekkel, és hatalmas ovációval kommentelnék a bejelentést.

eszesNekem most működik! :-) (De nem áll szándékomban mostanában újraindítani. :-D )

eszesIgen ez jogos is. Viszont szerinted mennyi új felhasználó veszi a fáradságot arra, hogy probléma esetén megkeresse ezt a fórumot, regisztráljon, topicot nyisson, leírja a gondját, aztán végigpróbálgassa az ajánlásokat? Hát elég csekély százalék. Az viszont már életszerűbb, hogy megveszi Pistike 1.0 a laptopot amin gyárilag linux van, nemsikerül valamit összeraknia, mert azt se tudja milyen rendezvényen van, átviszi a szomszédba Pistike 2.0-hoz aki legyalulja és ráhúzza a Win7-et...

rapfenNekem is frankó minden. Csinálni kellene egy ilyen topikot, hogy kinél mi működik :)

Luth3rEzekkel a felhasználókkal nem is lehet (és nem is kell) mit csinálni.

Luth3rNem vitázni akarok, de azzal sem olyan könnyű az élet. Csak ott mindig megoldják egy újratelepítéssel. Én is jelentem: már 5. éve használom az Ubuntut, időnként a Mint-et, komolyabb problémák nélkül, megelégedéssel.