CruelAngelaz új android állitólag megy hagyományos egérrel és billentyűvel is... nem próbáltam... de elmosódik a határ az érintőképernyős és az asztali gépek közt.
1% felett a Linux
[törölve]
kukimukiÍrtam kommentet a cikkéhez.
[törölve]
napköziPedig csak emiatt regisztráltam. Nem figyeltem a dátumot. Azt láttam hogy ide az ubis fórumra ma lett beküldve a link, elolvastam, aztán válaszoltam...
[törölve]
napköziHm, igazad van, ezt is elnéztem. Biztos mert közben az asszonnyal cseteltem. És ő szegénykém rém lassan gépel, így miközben várok a válaszaira, nézegetem a fórumokat is. Hát ez bezavart. Van ez így. Sebaj, ennél fontosabb dologban soha az életben ne tévedjek...
eszesIgen ez jogos is. Viszont szerinted mennyi új felhasználó veszi a fáradságot arra, hogy probléma esetén megkeresse ezt a fórumot, regisztráljon, topicot nyisson, leírja a gondját, aztán végigpróbálgassa az ajánlásokat? Hát elég csekély százalék. Az viszont már életszerűbb, hogy megveszi Pistike 1.0 a laptopot amin gyárilag linux van, nemsikerül valamit összeraknia, mert azt se tudja milyen rendezvényen van, átviszi a szomszédba Pistike 2.0-hoz aki legyalulja és ráhúzza a Win7-et...