Sziasztok! Feltelepítettem az aMSN-t és rendben elindult. A kamera megy, de hang nincs. A beállítás varázslónál a kamerát szépen elindítja, de a hangnál hibát ad.(Checking if audió extension (Snack) is loaded.) Nem tudom mit kezdjek vele. Lalafon

apt-get -eld a snackot... Milyen webcamod van?Mert en az enyemmel nagyon szopok:( Ma sztem inditok is topicot hatha valaki tud segiteni:)

antocskaLegalabb megtudjuk ki vagy ;-) Amugy Canyon tipusokat szereti a linux, siman mukodik az ujabb distrokkal.

antocskaLogitech Quick Cam Messenger. Egy kicsit konkrétabban az utasitást légyszives. Erősen kezdő vagyok még.

antocskaFelraktam a libsnack2-öt, a beállításoknál nem ad hibát, a teszthang is szól, de amúgy semmi hang. Beállítottam a riasztásokat is és semmi.

antocskaAz előzőhöz képest annyi történt, hogy ha riasztást kell lejátszani, akkor hibaüzenetet ad. Ezen kívűl nem találom a hangkapcsolatot az ikonok között. A kameráé ott van és megy is, de a hangé nincs.

Hi...tud valaki olyan progit vagy valamit ami linux alatt kezeli a messenger plus! színezett szövegeit?

üdv ha rejtve írok rengeteg üznentet nem tud elküldeni váratlan hibára hivatkozva vagy flood protection miatt ezekkel mit tudnék kezteni?

Sziasztok! Tegnap óta használok Linuxot (Ubuntu 7.10), eddig bejövős, de van egy-két dolog ami még nem tiszta. :) Pl. feltelepítettem aMSN-t és akartam telepíteni pár plugint, viszont a /usr/share/amsn/plugins mappába nem tudom bemásolni azokat a dolgokat, amiket kéne. Ezt hogyan tudnám kiküszöbölni? :) Előre is kösz!

LeGaSazért nem tudod bemásolni őket, mert nincs jogod írni a könyvtárat... ha terminálból indítod a nautilust "sudo nautilus" paranccsal akkor engedni fogja! legalábbis nekem így probléma nélkül bemásolta

Hali! Ubuntu 7.10-esem van, hajtottam egy normális msn messenger klónt, meg is találtam az aMSN-t. Felraktam, de olyan rusnyák a program betűi, hogy ihaj :) Próbálgattam állítani de mindegyik betűtípus ugyanolyan rusnya. + első indításkor volt hibaüzi, hogy az adott alkalmazást még nem fordították le az ön nyelvére. (kipróbáltam winfoson is, ott nem volt ilyen probléma, de ez lényegtelen :) ) Köszi a segítséget előre is.

varakiez a problema nalam is meg van:( 7.04-nel alatt nem volt ilyen problemam:S Probaltam masik skint berakni azzal is csuf szegenykem:(

antocskaDe másnál meg műxik? Ez a baj. Ha legalább tudnám, hogy mi lehet az oka...

varakiUtana keresgelek most ,amint megtudtam valamit irok ,pls te is irj majd mi a megoldas;)Udv

varakiEzt probaltad mar? http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=216689

antocskaMost nézem, de sajnos a tcl-es linkek nem mennek, a synaptic-al meg nem találok csak régebbi verziót... :( De nem adom fel :D , már csak az amsn-nek kellene működnie normálisan és akkor már véglegesen mehetne az xp a szemétbe :D

antocskaHa más nincs, akkor le kell mondani pár dologról, csak msn miatt nem fogom megtartani az xp-t :D Meg úgy voltam vele, hogy pistára már nem váltok(már csak a gépigény miatt sem, mer egy kis Gigabyte w511u-m van 512 rammal szóval...), akkor már megnézem ezt az ubuntut (^^) és hát bejött.