Sziasztok! Feltelepítettem az aMSN-t és rendben elindult. A kamera megy, de hang nincs. A beállítás varázslónál a kamerát szépen elindítja, de a hangnál hibát ad.(Checking if audió extension (Snack) is loaded.) Nem tudom mit kezdjek vele. Lalafon
aMSN
libsnack2 fel van téve?
apt-get -eld a snackot... Milyen webcamod van?Mert en az enyemmel nagyon szopok:( Ma sztem inditok is topicot hatha valaki tud segiteni:)
Hi...tud valaki olyan progit vagy valamit ami linux alatt kezeli a messenger plus! színezett szövegeit?
üdv ha rejtve írok rengeteg üznentet nem tud elküldeni váratlan hibára hivatkozva vagy flood protection miatt ezekkel mit tudnék kezteni?
Sziasztok! Tegnap óta használok Linuxot (Ubuntu 7.10), eddig bejövős, de van egy-két dolog ami még nem tiszta. :) Pl. feltelepítettem aMSN-t és akartam telepíteni pár plugint, viszont a /usr/share/amsn/plugins mappába nem tudom bemásolni azokat a dolgokat, amiket kéne. Ezt hogyan tudnám kiküszöbölni? :) Előre is kösz!
Hali! Ubuntu 7.10-esem van, hajtottam egy normális msn messenger klónt, meg is találtam az aMSN-t. Felraktam, de olyan rusnyák a program betűi, hogy ihaj :) Próbálgattam állítani de mindegyik betűtípus ugyanolyan rusnya. + első indításkor volt hibaüzi, hogy az adott alkalmazást még nem fordították le az ön nyelvére. (kipróbáltam winfoson is, ott nem volt ilyen probléma, de ez lényegtelen :) ) Köszi a segítséget előre is.
antocskaHa más nincs, akkor le kell mondani pár dologról, csak msn miatt nem fogom megtartani az xp-t :D Meg úgy voltam vele, hogy pistára már nem váltok(már csak a gépigény miatt sem, mer egy kis Gigabyte w511u-m van 512 rammal szóval...), akkor már megnézem ezt az ubuntut (^^) és hát bejött.