zoloka1984Van benne álcázás utorrentnek, vuzenek,ktorrentnek . Van már 2.1 rc és még többet tud,létre lehet hozni csoportokat stb. Végre egy jól sikerült körítés a Libtorrenthez! :D
Az új qBittorrent!
Hello Az a bajom a qbittorrent-el hogy nem mutatja az aranyt eggyetlen torrentnel se, vagyis mutatja hogy 0.00, de nem szamolja, holott kulombozo fel/le toltes van mindegyik torrent-nel. Van valakinek ottlete ?? Koszi.
Azt meg tudjátok mondani a deluge milyen/melyik mappába menti a .torrent fájlokat? Hogy meg tudjam nyitni őket ezzel a programmal.
Hát nekem a Transmission még mindig a legjobbank tűnik. Memóriafelhasználás szempontjából mindenképpen. És egyébként sem tud többet sztem a deluge vagy a qbittorrent. Na jó, tudja változtatni az azonosítóját, de ez nem igazán fontos sztem. Én eddig bárhonnét töltöttem transmission-el, sehol nem volt gondom vele. qbittorrentben egyébként be lehet állítani fájlonkénti prioritást? Mert én nem találtam. Peti
Frisitettem 2.1.0 rc6-ra de ugyanugy nem mutatja az aranyt eggyetlen torrentnel se (0.00), van valakinek otlete ?? Koszi. Meg az is hezag hogy minden kikapcsolas / restart utan mindig ujraellenorzi az osszes torrent-et (ami nem kis ido) szoval erre a gondra is kene valami megoldas. Koszi .
adibacsiFrisitettem es ez jott le, targeza-bol nemtudok installalni (tudom hogy egyszeru, de nekem megse ...) hogy 2.0.7-s legyen Probaltam a transmissiont, deluge-t, de nemjott be. Esetleg van a qbittorrent-ben valami beallitas amit nemveszek eszre (gondolok itt arra hogy ne ellenorizzen mindig ujbol) ??
nem tudom hitelesíttetni. szerk: sikerült