SSD-re nem is gondoltál??? a'la asus eee pc... és akkor tökéletesen kussba lenne a géped :) mondjuk az én álmom is 1 teljesen csöndes gép...

oloneiNos, ez sajna nem live, hanem csak egy méretes telepítő lett. Sajnos ez zsákutca.

charlieNem ez a lényeg. Nekem egy valódi live kellene, amin csak az van, ami nekem azon az egy gépen kell. Ebből adódóan picike, és minden be van rajta állítgatva. Azzal nem megyek semmire, hogy bebootol és ott állok, skype, meg magyar nyelvű szoftverek nélkül, a kócsagocska összes hibájával együtt. Na-mindegy, föladom. Majd egyszer ezt is megoldja valaki. Ennyi időm nekem sajna nincsen rá...

Milyen az a passzv hűtésű proci?, víz hűtésesről már hallottam de erről nem.

Attila55Én nem értelek. Az ami a telepítő cédén van, az egy rendes ubuntu. A telepítés nem áll másbol, minthogy 1:1-ben felmásolja a cédé tartalmat a megadott particiora, majd telepiti a grubot vagy lilot. ha a te rendszereden ott a skype, meg a magyar nyelv, akkor a sajat telepito cededen is rajta lesz.

Attila55nbem feltetlen hatalmas, az attol fugg, hogy milyen proci van alatta.

Ennyivel később: 14 év