klt Gyula! Ha ilyen szarokkal tömöd a fejed, akkor nem csoda, hogy hibás a torony!
OFF: Az én helyzetem közel sem átlagos. A világháború utáni módszerváltáshoz (menetrendszerűen) átideologizálást csináltak. Ehhez (menetrend szerűen) eltávolították a régi rend képviselőit, fenntartóit. Én a lecserélésre ítélt úri középosztály családba születtem. Mióta az eszemet tudom, diszkriminált voltam. Ahogy tudták, módszeresen rombolták az önbecsülésemet. Az általános iskolában úgy alul osztályoztak, hogy esélyem se legyen többre, mint estin érettségizett szakmunkás szint elérésére. Ehhez azt találták ki, hogy ugyan jó eszem van, de dög lusta vagyok és a jó szorgalommal elérhető eredményhez képest osztályoznak. A reál tárgyakból az első pár között voltam. Biológiából és kémiából magasan a legjobb. Nem volt ötösöm semmiből. Elhittem, hogy dög lusta vagyok és ..... . Pedig csak annyi volt, hogy azzal foglalkoztam amihez volt motivációm. Az iskolában pedig tettek róla, hogy lehetőleg ne legyen.
Mert a szüleim jó és nagyon hasznos rabszolgák voltak, lehetővé tették a Gépipariban való elindulásomat. Ezt úgy, hogy mindenért keményen meg kellett dolgoznom.
Kora ifjúságomtól érdekelnek a miértek. Úgy gondolom sikerült sokmindent jól megfejtenem.
A Bibliában az van, hogy azok jutnak be a mennyek országába akik olyanok, mint a gyermekek. Akik nem záródtak be a dogmák közé.
Több, mint három évtizede foglalkozok a tudattal. Elsősorban a saját tudatosságom tanulmányozásával és fejlesztésével. Sokat tudok a tudat programozásról. Látom, hogy intézményesítetten is hogyan csinálják. Amit belinkeltem azt elég jónak látom ahhoz, hogy másoknak is a figyelmébe ajánljam. Az ifjúság felprogramozását már a felprogramozott szülőkkel indítják. Ehhez jönnek az audiovizuális programozó eszközök. Ezek mellé lépnek be a közintézmények. Még nekem sem sikerült teljesen kinőnöm a központi programozottságból, pedig a szüleimtől jó alapot kaptam hozzá. ON:
A böngésző beállt 10.24 körül. Miután beillesztettem a fórumba a hozzászólásomet és elmentem pár percre a masinkától. A logfájlt feltöltöm a Google drájvomra.
https://drive.google.com/file/d/18h7E68imQMs580-opcheeNhVhrvTXoVw/view?usp=drive_link