garferiMiután felment az ubuntu letöltöttem az összes frissítést. Amikor ez is megtörtént akkor jött a link amit leírtál.
Miután telepítettem az Envy-t és elindítottam, akkor kiírta hogy még hiányzik egy-két fontos elem és megkérdezte hogy töltse-e le, igenre kattintottam.
Mikor ez is megtörtént akkor kiválasztottam az Ati driver telepítését( Install the Ati driver), szépen le is töltött mindent. A végén rákérdezett hogy szeretném e lecserélni az xorg.conf fájlomat, megint az igen-re mentem. Jött az ablak hogy minden rendben és hogy újra akarom e indítani a gépet, szintén igen.
Mikor ez is megvolt akkor feltettem a compiz-fusion beállító alkalmazását így:
Terminálba:
sudo apt-get install compizconfig-settings-manager
Ezt a Rendszer > Beállítások > Advenced desktop effects settings-re kattintva lehet megnyitni
Ezután jött a jobb klikk az asztalon, majd a "Munkaasztal hátterének megváltoztatása" menüpont,
ezután a Vizuális effektek fül, és ezen belül az "extra" lehetóség.
Ennyi volt.
Még egyszer köszi a linket!!!:D
Eddig minden jól megy!
És még az xorg.conf fájlt sem kellet nekem módosítani, megtette helyettem az envy.
Az xgl driver-t sem kellett installálnom.
De egy kérdésem lenne:
Néztem neten témákat, és ott a képeken az asztal tele van plusz alkalmazásokkal, meg a képernyő alján valami tálca szerűségen ikonokkal.
Ilyeneket honnan szerezhetek????
Azt tudom hogy az Emerald kell a témák használásához, de sosem lesz teljesen olyan az asztal mint a képeken.
Az ablakok címsora, meg a gombok megváltoznak, de az ikonok, meg ez a tálcaszerűség az ikonokkal azok sehol sincsenek. Mit tegyek?
Erre tudsz nekem valami gyógyírt,, hogy honnan szerezhetem be?
Előre is kösz