Szeretném én is megköszönni a leírást, igazán hasznos volt!
Mivel nálam sosem úgy működnek a dolgok, mint másoknál (pl be- és kikapcsolásnál csak nagy feketeség van a képernyőn, sehol semmi folyamatjelző :D), így tőlem nem kérdezett semmit keyboard localization témában, egyszerűen csak észrevettem, hogy z helyett y van. :) De átállítás után ment szépen.
Először nekem is csak 2 lapja volt a kockámnak, én simán beállítottam az asztal jobb alsó sarkában a 2 asztal helyett 1x4-et, ez megoldotta a problémát és máris 4 asztalt pörgethettem.
Csak egy kérdésem lenne. Korábban használtam (szintén ATI kártyával, csak még az előző noteszemen) Ubuntu 6.10-et, amire rávarázsoltam a Berylt (macerás volt... :)). Akkoriban a kockámat le- és fölfelé is tudtam forgatni, ahol asztal nem jelent meg, csak egy beryl logo, de mégis olyan kockább hatása volt. Most bármit bárhogyan állítok, nincs a kockámnak alja és teteje, s a lefele nyílra "kiteríti" a kocka oldalait. Valamit én állítok roccul, vagy erre compiz-fusion esetén nincs lehetőség? S ha én bénázok, megsúgná valaki, hogy hol tudom beállítani?