szemneegész konkrét alaplap sorszám/gyáriszám vagy mi kellene... és arra rákeresni googleben (+ keresésbe ubuntut meg intrepidet), így csak tippeket fogsz kapni
aMSN
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne ,hogy nem jelzi ,hogy ha valaki üzent, és mindig rá kell nézni az adott emberkére . Hol van az ahol ezt be tudom állítani???
younfoxIgen ezen már túl vagyok a probléma nem kicsi! Az a helyzet hogy a beállítások>advanced desktop effects setting>-ben próbálgattam ezt azt meg programokat töltöttem le az hozzáadás eltávolításból és mikor lecsuktam a gépet azt kicsit később beindítottam minden effekt elszállt nem tudok forgatni nagyítani 3d kockát létrehozni hiába próbálok bármit is beállítani és azóta az amsn is csinálja ezt a problémát.
GordonHelló Nekem is hasonló problémám volt egy ugyan ilyen Trust Wb-1400T kamerával. A következőképp oldottam meg: sudo apt-get update sudo apt-get install camorama build-essential gspca-source linux-headers-$(uname -r) cd /usr/src sudo tar -xjvf gspca-source.tar.bz2 cd /usr/src/modules/gspca/ sudo make sudo make install modprobe gspca camorama ezeket beirogatod a terminálba és utána amsn tudja kezelni a kamot ezen az oldalon találtam a megoldást http://ubuntuforums.org/archive/index.php/t-595924.html itt olvashatsz egy másik alternativ megoldást is, azt nem probáltam... ja és én 8.04-es ubit használok, de gondolom(remélem) a 8.10-nél is beválik Megjegyzés: szerintem a camorama nem felétlen kell, nem muszáj feltelepíteni, legalábbis nekem ment nélküle is. Megyjegyzés 2: sudo tar -xjvf gspca-source.tar.bz2 ehelyett a sor helyett valoszinüleg ezt kell majd irni sudo tar -xjvf gspca.tar.bz2
Sziasztok! Ha valakinek megvan a ColoredNicks nevü plugin, az legyenszíves küldje el! Vagy egy működő linket, ahol elérhető és le is tölthető. Cím: curiousboy.hun@gmail.com Köszönöm szépen!
hi nálam indulásnál irja ki ezt a hibát "tkCximage failed" mit jelent ?
nem tudja valaki hogy miért nem akar bejelentkezni az eddig tökéletesen működő amsn? csak pörögnek az emberek és ennyi :S lehet hogy az a helyzet mint a pidginnél volt nem is olyan rég? szerk.: én hülye előbb kérdezek :D átállítottam a kapcsolódásnál a közvetlen internet elérést http módra és megy :D
Van egy kis probléma. aMSN. Se windowson, se ubuntun nem jelzi ki, ha valaki bejelentkezik. Egy ideig működött. Meguntam, próbáltam emesene-t, azzal is ment egy darabig, de már az sem jelzi ki. Mi történhetett? A jelölőnégyzet ki van pipálva a beállításoknál. Próbáltam úgy is, hogy kivettem, visszatettem, semmi... :S
Gondoltam kipróbálom az amsn-t. Működik. Leakartam csukni, azt választottam, hogy mennjen le a tálcára. Ennyi volt, eltünt. Vagy mégis, hová lett?
kacorNem enged bejelentezni ua az emailel mert már be vagyok jelentkezve- mondja ő.