- Szerkesztve
csuhas32 A swap (memória)/proci túlterhelés teóriáddal vannak bibik.
Úgy tűnik, a ledöbbenés szelektív a tűzrókára. Úgy is le tud döbbeni, hogy sem a memória, sem a swap nincs kihasználva. Emellett a proci sincs kiterhelve. Ezeket az észrevételeitekre itt dokumentáltam is.
Felmerült, hogy a proci túl meleg és visszaszabályoz. Ez is kilőve, mert a tisztítás után jól visszaesett a proci hőmérséklete és így is csinálta a megakadást.
Az, hogy nincsenek extrém "fogyasztói szokásaim", szintén látszik abból, hogy (általában) nincs memória elfogyás.
A memtest hiba nélkül futott több, mint két órát úgy, hogy több, mint egyszer hiba nélkül lezongorázott minden variációt (nem volt meg két teljes kör).
Pedzegettem, hogy összefüggést látok a frissítések és a ledöbbenések között úgy, hogy a problémák frissítés után indulnak, majd a javító frissítések után megszűnnek a következő frissítésekig.
Csak azzal foglalkoztatok, hogy vannak sok erőforrást igénylő részek, mint a snap is amitől Ti is szabadultok.
A gép TPM chip hibajelzéssel indul. Úgy gondoltam, (annyi más után) érdemes ezt a lehetőséget is megnézni.
Az egyik beíró mondta, neki is ezzel jelentkeztek lefagyásos tünetek.
Nem lefagyás, de működésképtelenség képződés van ezen a vonalon is.
Szóba hoztam, hogy az XP sp-3 frissítésénél változtattak a biztonsági filozófián és ezzel használhatatlanná vált a kedvenc nyomtatóm. A mobiloknál is megvan biztonsági hardverre, ennek változtatására is hivatkozva, hogy az oprendszer meddig frissül és az alkalmazások adott verziójú oprendszert követelnek meg (ha kell az adott funkció, vegyek új telót).
Így évült el az alma laptopunk is 4 G memóriával. Már nem frissíthetők rajta a netezéshez szükségesek.
Húgom laposa W10-zel kiírta, hogy a W11-hez már nem jó. A kereséssel tudtam meg, hogy azért, mert a w11 már az újabb verziójú TPM chipet követeli meg. A mezei júzer ilyenkor egy sóhajtással elmegy és vesz egy új masinkát.
Tudom elfuserált vagyok, olyan helyeken is összefüggéseket látok ahol nincs.
lala2 Köszönöm.
Úgy gondolom, kivárok. Megnézem, a frissítés és a javítások sor után hogyan alakul.
Ha ismét rendetlenkedik, akkor változtatok.
Ightorn Kiegészítőket használsz a böngészőben?
Köszönöm, ez is hasznos volt.
Vicces, hogy a reklám blokkolót a rendszer automatikusan telepíti. Az már kevésbé, hogy a reklámok emellett is megjelennek. Úgy is, hogy megállnak a filmek úgy, hogy újra kell indítani a lapot. Ekkor reklámmal indul újra a produkció.