- Szerkesztve
Nagy Gyula Közben a reslog.txt megint 60 MB-hez közelít.
Egyetlen parancsot kell kiadni, igaz azt többször:
mv reslog.txt reslog.$(date +"%Y.%m.%d-%H:%M:%S").txt
Kiadod, aztán megpróbálsz valamilyen eseményt előidézni, tudod, döbbenés, fagyás. Ha sikerül előidézni, vagy csak úgy magától előfordul, akkor lejegyzed az időpontot ismét kiadod a parancsot. Az ekkor keletkezett .txt fájlt és az esemény rövid leírását megosztod velünk. (Írtuk neked a logfájl megosztásával kapcsolatban, Mega, Google Drive,..., és kétszer is felajánlottam neked, ha nem megy ez neked, akkor küldd át nekem emailben a fájlokat, majd én a Mega-n keresztül felteszem ide. „Természetesen” ebben az ügyben sem történt semmi.)
Néha „csak úgy” kiadhatod a parancsot. Így nem lesz 60 MB egy fájl, de nem vész el semmi, ott lesz szépen sorban időrendi sorrendben. Nekem fél óra futás után a mérete 2,4 MB.
Megfelelő kérdezői közreműködés mellett ezt az egész témát maximum néhány nap alatt le lehetne zongorázni, utána a logfájlok egyszerűen törölhetőek.
Félek, ez nem lesz így.
Ma futott egy stresszteszt a hozzászólásaid alapján minimum több mint két órán keresztül, ebből a fenti 7 másodpercnyi adatot kaptuk vissza!
Tegnap bedobtad a naplózó-szkript blogba, hogy kellene „írnunk” egy snap-mentesítő szkriptet. Kaptál rá válaszul linkeket, melyeken ott a megoldás. Én ma nyomát se láttam annak, hogy megcsináltad volna. Szóval valójában ez csak addig volt érdekes, amíg „nekünk” munkát tudtál volna adni?!
Nem találtam továbbra sem a hozzászólásod, mely a kellő ideig futtatott memtest eredményéről számol be.
Nem láttam a beszámolót a Snap-mentes böngészővel való próbálkozásról.
Egy troll viselkedik így.