- Szerkesztve
csuhas32 Egy troll viselkedik így.
Mindenki valósága más és más, ezzel mindenki (valamennyire) másként értelmezi, ezzel látja a világot.
Feltételezéseket csinálunk és jó esetben teszteljük ezeket, hogy mennyire jók. Nem akarok ebbe mélyebben belebonyolódni, mert már kifejeztétek a rosszallásotokat. Ragaszkodtok sztereotip elképzelésekhez még akkor is amikor ezeket az elképzeléseket valamik megkérdőjelezik.
Nem tudom a beírt utasításod mit csinál. Azt tudom, hogy nem tudom mikor gondolja úgy a masinka, hogy fejreáll. Két dologról tudok ami módosította a gép működését. Az általad javasolt memória kezelési változtatás. Ezt azzal a feltételezéssel csináltuk meg, hogy a gép swap elfogyásban hal el. Ezt erősíteték a top adatok is.
A másik működés változást, működés változásokat a frissítések csinálták, amikből az utóbbi időben sok volt.
A memória (és swap) foglaltsági adatok már nem mutatnak monoton növekvést. A berakott pillanat képekből Te is láthatod, hogy a böngésző úgy állt be, hogy jócskán volt szabad erőforrás. Proci és memória.
Most is fut a terhelés próba, megy a logolás, hogy ha beáll a gép, legyenek adatok.
Ha úgy is érdekel log fájl, hogy közben nem állt be a gép, ha kapok egy mail címet akkor elküldöm. A fórumban valaki kitakarta a mail címedet. Talán a fórumban lehet privát üzenetet küldeni és megadni. Vagy mondjátok el, hogyan tudok ide egy fájlt megosztani a google drájvról. Ha jól emlékszem, a honlap felületén lehet feltöltést indítani.
Ha számonkérted rajtam, hogy kevés adatot küldtem, áruld el nekem, mit tudsz meg egy nagyobb adatsorból akkor ha közben nem állt be a gép. Áruld el azt is kérlek, mekkora adatsort tudok beilleszteni egy hozzászólásba.
Mondtátok, hogy a snap elvileg nem okozhat olyan hibát amivel a gépem beállt. Hát, lássuk. De ha most lecserélem, nem fogom megtudni, hogy a csere, vagy a frissítések hozták-e meg a hiba jelenség megszűnését.
A hibával kapcsolatban egy következetességet vélek látni. Ez a frissítések, javító frissítések.
Hány órányi memtesztet tartasz elégségesnek? Egybe kell, vagy jó lesz darabokban is? Ha jó darabokban is, akkor az első két órányi már megvan. Azt már elfogadod, hogy a proci hűtése rendben van?