- Szerkesztve
Nagy Gyula Nem tudom a beírt utasításod mit csinál.
Írtam pedig, de próbáld ki és értsd meg tapasztalati alapon:
ls ~/ | grep reslog
reslog.txt reslog.$(date +"%Y.%m.%d-%H:%M:%S").txt
ls ~/ | grep reslog
Ha rendszeresen kiadnád ezt a parancsot, akkor lennének kisebb méretű logfájlok, jól követhetően, hogy mely időszakra vonatkoznak, könnyen tudnád őket közzétenni a Mega vagy Google Drive vagy akármi használatával.
Az én gépemre a Mega van telepítve, azt kipróbáltam, azzal közzé lehetne tenni a logfájlokat. https://www.linuxbabe.com/ubuntu/nstall-mega-nz-cloud-drive-ubuntu
Nagy Gyula A fórumban valaki kitakarta a mail címedet
Én. Kattints rá a kitakart részre és felfedi a titkát.
Nagy Gyula De ha most lecserélem, nem fogom megtudni, hogy a csere, vagy a frissítések hozták-e meg a hiba jelenség megszűnését.
Engem ez nem szokott érdekelni. Keresem a működőképes szoftveres környezetet és ha megvan, akkor készítek róla egy mentést. Most jól működik? Akkor ne változtass rajta, isten ments! Készíts róla egy mentést és a téma lezárható, a logszkript és a logfájlok törölhetőek. Nem működik jól?... Gyula!
De ha a snapet nem is száműzöd, a tar.bz Firefox egy kész dolog, letöltöd, kicsomagolod, futtatod. Meglátod, azzal is van-e hiba vagy sem. A rendszereden ezzel nem változtatsz semmit, de lesz egy TAPASZTALATOD.
Nagy Gyula Hány órányi memtesztet tartasz elégségesnek?
Én? Az tök mindegy, nem vagyok én senki. Általában a tapasztalatok szerint hány órányi, vagy hány környi memtest futtatása tekinthető elégségesnek?
Itt ebben a témában olvastam:
„lala2
7 napja
Nagy Gyula
Azt szokjak ajanlani hogy este inditsd a memtestet, es hagyd reggelig futni.”
Mi itt még a kérdés? CSINÁLNI kellene és az eredményről beszámolni.
Nagy Gyula Azt már elfogadod, hogy a proci hűtése rendben van?
Miből? A hét másodpercnyi logból? Az még kevés nekem ehhez.